Monday, May 7, 2012

το γελοίο της ΔΗΜ ΣΥΜ

Η Ντόρα δεν κατάφερε να μπει στη βουλή όπως είχαν προβλέψει οι δημοσκοπίσεις.
Η γελοιότητα και μόνο του πράγματος είναι ενυπωσιακή.
Η φωτογραφία της ως κατήγορου του κράτους:

αυτής της πλέον προβεβλημένου κρατικού αντιπροσώπου επί δεκαετίες αλλά και εκπροσώπου του νεποτισμού που δέρνει την Ελλάδα από την ανεξαρτησία της.
Όλοι αυτοί που κληρωνομικώ δικαίω κόπτονται όψιμα για την "σωτηρία της πατρίδας" πραγματικά δεν καταλαβαίνουν; Ή απλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν;

Ελπίζω να είναι απλά οι εκπρόσωποι ενός συστήματος που χάνεται. Που εξαλείφεται σιγά σιγά όπως τα προϊστορικά ζώα τύπου αρχεοπτερύξgr που αδυνατούν να εξελιχθούν και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που τα αποβάλλει όπως ο οργανισμός τα κόπρανα.
Το μόνο λυπηρό είναι, όπως έχουμε δει στο παρελθόν να πηδάνε από τη γαλέρα οι διάφοροι την ώρα που βυθίζεται και να μπαίνουν σε παραπλέοντα πλοία, ότι θα τη δούμε να μεταπηδάει πάλι στη ΝΔ και να της ρίχνουν και κανένα ξεροκόμματο υπουργείο. Εκτός και αν τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση να αποσυρθεί από την πολιτική (επιτέλους) αν δεν εκλεγεί.
ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ.

Edit: Ο Σαμαράς έβγαλε φιρμάνι για να γίνει η Δεξιά πολυκατοικία μεζονέτα. Όπερ σημαίνει ότι ο Καρατζαφέρης, η Ντόρα, ο Μάνος, ο Καμμένος είναι ευπρόσδεκτοι πίσω στο μαντρί. Για να δούμε πόσα πρόβατα θα δεχτούν το κάλεσμα, και πόσα πρόβατα θα τους ψηφίσουν στις διαφαινόμενες επαναλληπτικές εκλογές.


No comments:

Post a Comment