Friday, May 4, 2012

Η ηλιθιότητα ως χαρακτηριστικό της φυλής

Τα καθίκια που αποφάσισαν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ιερόδουλων με HIV θα έπρεπε να κρεμαστούν στο Σύνταγμα. Τα καθίκια που τους δικαιολογούν θα έπρεπε να κυκλοφορούν με ένα τατου στο μέτωπο που να λέει ΗΛΙΘΙΟΣ.
Τα καθίκια που κόπτωνται για την καθαρότητα της Ελληνικής Αρίας φυλής και καταφέρονται ενάντια στις "ξένες πουτάνες που μόλυναν τον Ελληνικό πληθυσμό" ας ρίξουν μια ματιά να δούνε ότι οι περισσότερες από όσες έπιασαν μέχρι στιγμής είναι Ελληνίδες. Και αν είναι άστεγες και ίσως χρήστριες ουσιών το γαμημένο το Ελληνικό κράτος τις έφερε σε αυτή την κατάσταση ή και τις άφησε να τα βγάζουν πέρα μόνες τους.
Τα καθίκια που δεν αναρρωτιώνται που στο διάβολο το βρήκαν το HIV αυτές οι ιερόδουλες, θα έπρεπε ίσως να κάνουν μια μελέτη με τα χούγια των ανδρών πελατών τους ειδικά όσων ζητούν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις.
Τα καθίκια πελάτες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις δεν τα λυπάμαι καθόλου. Πολύ πιθανόν κάποιος από αυτούς να τις κόλλησε με HIV. Α και αν όντως είναι έτσι, πρέπει να τον κρεμάσουμε και αυτόν σε ζωντανή μετάδοση.

Αν ρε ζώα κάνατε σεξ χωρίς προφυλάξεις με γυναίκες που πάνε με 10, 20 ή και παραπάνω άντρες κάθε μέρα να τσακιστείτε να πάτε να κάνετε εξετάσεις και μην περιμένετε να δείτε τις φωτογραφίες αυτών που εκδίδονταν έχοντας HIV.

Όπως έχω πει και αλλού η μαλακία στην Ελλάδα είναι σε τέτοιες ποσότητες που μπορούμε να κάνουμε εξαγωγές και να σβήσουμε το χρέος του δικό μας και κάθε άλλου.

No comments:

Post a Comment