Thursday, November 29, 2012

Μεταχειρισμένα Γερμανικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Όλοι φέρονται κατά της Γερμανίας που μας έχει βάλει τη μπότα στο λαιμό και την πατάει, ενώ μας χρωστάει πολεμικές αποζημιώσεις κλπ, μας πουλάει όπλα, δίνει μίζεις και κάνει υπερτιμολογήσεις, δεν κάνει τπτ για την κατάσταση με την Τουρκία και τους άλλους μοχθηρούς γείτονες. Αυτά είναι γενικά γνωστά, οπότε δεν θα σταθώ σε αυτά.
Θα σταθώ σε κάτι άλλο που δεν έχω δει κανέναν να αναφέρεται. Τα μιλιούνια μεταχειρισμένα γερμανικά φορτηγά που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ελλάδας. Τα βλέπω πολύ καιρό τώρα, αλλά σήμερα είδα και κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ. Ένα φορτηγό των γερμανικών ταχυδρομείων με Ελληνικές πινακίδες.




Ξέρω η κάμερα του κινητού μου είναι για τα μπάζα, αλλά και πως να τραβήξεις φωτογραφία οδηγώντας;
Τα εμβλήματα στο φορτηγό όμως είναι εμφανέστατα: "deutsche post" και η καραμούζα.

Οπότε το ζήτημα εδώ είναι το εξής: Η Γερμανία εκτός των άλλων ξεφορτώνει παλαιάς τεχνολογίας ρυπογόνα φορτηγά στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια μπορεί αυτό να μην είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, μπροστά στα υπόλοιπα, νομίζω όμως ότι χρήζει μνείας. Είναι άραγε όλα αυτά τα μεταχειρισμένα οχήματα ασφαλή; Έχουμε τα ΚΤΕΟ θα μου πεις, αλλά με βάση μαρτυρίες φίλου που εργάζεται σε ΚΤΕΟ και το τι οχήματα περνάνε είναι απίστευτο.

ΥΓ. προχτές είδα και ένα φορτηγό των γερμανικών σιδηροδρόμων με το γνωστό κόκκινο DB πάνω του.

No comments:

Post a Comment