Thursday, November 15, 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητέ Συριζα,

Αν σε ψήφισα στις προηγούμενες αναμετρήσεις, δεν σε ψήφισα απαραίτητα γιατί ήσουν γαμώ τα παιδιά. Μπορεί απλά να σε ψήφισα γιατί δεν ήθελα να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Χ.Α.-ΚΚΕ-ΑΝΕΞ.ΕΛ.-ΔΗΜΑΡ.-ΛΕΒΕΝΤΗ-(Πελατειακές σχέσεις και μιζαδόρους) καθώς και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις και ήσουν ο μόνος που εξέφραζες μια κάποια θετική ιδεολογία.
Γνωρίζω ότι ουσιαστικά δεν έχεις λύσεις για τα προβλήματα του τόπου. Μάθε όμως ότι αν και με τρομάζει η κομουνιστοποίηση που διαβλέπουν διάφοροι πολιτικοί τ(ρ)αγοί στην υποθετική περίπτωση που αυτό θα ήταν η λύση κάθε προβλήματος της Ελλάδας δεν θα είχα μεγάλο πρόβλημα να το υποστώ. Όμως αν και κατανοώ ότι η δεξαμενή των ψηφοφόρων σου γέμισε κυρίως από δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ, το να κάνεις τόσες μεταγραφές στελεχών του ΠΑΣΟΚ μόνο αρνητική επίδραση μπορεί να έχει πάνω σου.

Αγαπητέ Σύριζα αν δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ήθελα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ψηφίσω Σύριζα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Πραγματικά δεν κατανοώ το σκεπτικό σας.
Θα ήθελα επίσης να σε ενημερώσω ότι απεχθάνομαι τους κατ'επάγγελμα πολιτικούς. Αλλά και τους πολιτικούς τζάκια.

Αγαπητέ Σύριζα, το τζάκι βούλωσε και δεν τραβάει. Την ψήφο μου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα την πάρεις. Θα ψηφίσω Πειρατές.

Υ.Γ. Θα καταντήσεις στον κουβά για γέλια της ιστορίας.

No comments:

Post a Comment