Tuesday, November 13, 2012

ο αδιάφορος μπάτσος στην Κηφισίας


Σήμερα στις 8:36 κινούμενος στην Κηφισίας, στο ύψος της PWC στο ρεύμα προς Αθήνα είχε κάμποση κίνηση και ένα μηχανάκι με μια κοπέλα που κινούνταν πίσω από ένα αυτοκίνητο πάτησε απότομα φρένο και έπεσε με μικρή ταχύτητα ευτυχώς. Αμέσως σταματήσαν να τη βοηθήσουν διερχόμενοι δικυκλιστές που σηκώσαν το μηχανάκι από πάνω της (είχε πέσει στο πόδι της και δεν μπορούσε να σηκωθεί). Και μέχρι να μεταφέρουν εκείνη και το μηχανάκι δίπλα στο πεζοδρόμιο δημιουργήθηκε ένα μπλοκάρισμα στην έτσι και αλλιώς μπλοκαρισμένη Κηφισίας, στο οποίο κατέφθαναν μηχανάκια και μηχανές κινούμενες ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα.
Και εκεί που αναρωτιόμουν που είναι ένας Ζητάς ή Διας όταν τον χρειάζεσαι, τσουπ καταφτάνει και ένας μοναχικός αστυνομικός καβαλάρης στο άσπρο αστυνομικό άλογ... δίκυκλο. Ρίχνει μια ματιά στο κορίτσι και στο μηχανάκι που είχαν φτάσει πια στο πεζοδρόμιο ενώ μπροστά του ήταν παρκαρισμένα δύο μηχανάκια στη μέση του δρόμου και οι αναβάτες βοηθούσαν την κοπέλα, και φεύγει. ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ. Και ΟΚ, μπορεί να μην χρειαζόταν να κάνει τίποτα η κοπέλα, αλλά δεν σταμάτησε καν να ρωτήσει αν χρειάζεται τίποτα, αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως "προστάτης του πολίτη". Δηλαδή τι διάβολο; Μόνο όταν χρειάζεται να βγάλει ο όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί είναι χρήσιμος ο αστυνομικός;
Δεν καταλαβαίνω τι στο διάολο χρειαζόμαστε τέτοιους αδιάφορους τύπους να μας προστατεύουν. Καλά τους λένε μπάτσους δηλαδή, γιατί δεν κάνουν για τίποτα άλλο.

Η πινακίδα του μπάτσου νομίζω γιατί φρίκαρα και δεν φρόντισα να την σημειώσω άμεσα ήταν ΕΑ8167.

No comments:

Post a Comment