Saturday, March 1, 2014

Τι παίζει στα Ελληνικά Ταχυδρομεία;

Παρέλαβα σήμερα ένα πακέτο από το Amazon.
Το πακέτο ήρθε σε κακό χάλι και εμφανώς μισάνοιχτο.
Το γιατί, το ανακάλυψα μόλις άνοιξα το πακέτο το οποίο Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ περιείχε και ένα ελληνικό θρησκευτικό ημερολόγιο που δεν είχα παραγγείλει από αγγλία.
Το πακέτο περιείχε βιβλία στα αγγλικά και γενικά ήταν φίσκα.
Ο τύπος ή η τύπισσα που το άνοιξε για να βάλει μέσα το ημερολόγιο, δεν το περίμενε και για αυτό το άνοιξε σε δύο μεριές τουλάχιστον μέχρι να βρει λίγο χώρο να το χώσει μέσα.

Γενικά δεν έχω τίποτα με τους Χριστιανούς, τους Μουσουλμάνους, τους Βουδιστές και τους αιρετικούς εν γένει. Τα προβλήματα μου ξεκινούν όταν ο φανατισμός που υπάρχει σε αρκετούς εξωτερικεύεται με προσηλυτισμό, βόμβες, κηρύγματα μίσους.
Γουστάρεις το Μωάμεθ και τον Αλλάχ μεγάλε; Με γεια σου και χαρά σου. Θες να μου βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό για να γουστάρω και γω; Θα σε σκίσω για λόγους αρχής.
Θέλω να πιστεύω ότι οι φανατικοί που υπάρχουν σε κάθε θρησκεία είναι μειοψηφία. Αλλά φοβάμαι ότι όσο πιο στενές σχέσεις έχει κανείς με μια θρησκεία τόσο περισσότερο νιώθει την ανάγκη να καλέσει και άλλους μαζί του. Όσο αυτό γίνεται εθελοντικά και ήπια I don't care. Όμως όταν αρχίζει η βία ψυχολογική ή σωματική, τότε τα παίρνω.

Παρακαλώ λοιπόν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ να μην επιτρέπου τέτοιες συμπεριφορές. Τουλάχιστον αν τις επιτρέπουν ας βάζουν ένα ημερολόγιο τύπου βιβλίου Α5 που είναι και πιο χρήσιμο.





No comments:

Post a Comment