Monday, October 8, 2012

Μέσα στη νύχτα των άλλων...

Έκτακτη επικαιρότητα
Η χρυσή αυγή, εκ στόματος του εκπρόσωπου τύπου της Ηλία Κασιδιάρη έθεσε μερικούς βασικούς άξονες για την πολιτική που θα ακολουθήσει όταν γίνει κυβέρνηση.

Εκτός από την αντιμεταναστευτική πολιτική της ή οποία ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή και το γλύψιμο σε έχοντες και κατέχοντες έξω από το χώρο της πολιτικής οι οποίοι και κινούν τα νήματα της, ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε τα κατώθι:

Θα κλείσει τα σύνορα σε εισαγωγές παντός είδους από την Ασία αρχικά αλλά και τις υπόλοιπες ηπείρους σιγά σιγά. Είδη ένδυσης και υπόδησης, τροφές αλλά και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως υπολογιστές, αυτοκίνητα αλλά και οπλικά συστήματα εισαγωγής αναμένεται να απαγορευθούν. Δεν μπορεί οι Έλληνες να καταδέχονται να χρησιμοποιούν προϊόντα αλλοδαπής προέλευσης. Η αγροτική παραγωγή και η άλγεβρα εξαιρούνται προς το παρόν με ορίζοντα αναθεώρησης της χρήσης τους το 2040.

Παράλληλα τα σύνορα θα κλείσουν τόσο για τους μετανάστες που επιζητούν μια καλύτερη ζωή, όσο και τους τουρίστες που θα ήθελαν να περάσουν μερικές μέρες διακοπών στην Ελλάδα. Στο κάτω κάτω, αν δεν γεννήθηκες εδώ από Έλληνες γονείς τουλάχιστον κατά 75% δεν μπορείς να πατάς τα άγια χώματα της πατρίδας μας. Εισαγόμενος εξοπλισμός ελέγχου του DNA θα τοποθετηθεί σε κάθε συνοριακό πέρασμα κατ'εξαίρεση μέχρι να αναπτύξουμε τον δικό μας. Στρατιωτικές περίπολοι θα διαθέτουν επίσης από έναν για τον έλεγχο παρανόμως εισερχόμενων και σε περίπτωση μη ελληνικότητας του ελεγχόμενου θα εκτελείται πάνω στη συνοριογραμμή ώστε το μιαρό αίμα του να μη μολύνει τα άγια χώματα της πατρίδος.

Προς το παρόν εξαιρούνται της απαγορεύσεως χρήσης οπλισμός που έχει ήδη αποκτηθεί, αρκεί να αγιαστεί από τον ιερωμένο των κατα τόπων στρατοπέδων και αποθηκών οπλισμού. Ένα αγιασμένο όπλο ανεξάρτητα από το αν έχει κατασκευαστεί στην Κίνα ή την Νότια Αφρική είναι όπλο του θεού στα χέρια των εκλεκτών του.

Υπό συνοπτικές δίκες θα περάσουν όλοι όσοι συνεργάστηκαν με αλλοδαπούς με κατηγορία για εσχάτη προδοσία, είτε πρόκειται για αλλοδαπούς τουρίστες, είτε για αλλοδαπούς εργάτες, είτε για αλλοδαπούς συζύγους.

Όλοι όσοι δεν ταιριάζον στο Ελληνικό προφίλ που θα συστήσει το κόμμα θα απελαύνονται ή θα εκτελούνται. Για παράδειγμα αναφέρονται: Γαμψες μύτες, ρωμαικά πόδια, κουτσουρεμένοι λοβοί αυτιών, καστανά μάτια. Επιτρέπονται σίγουρα γαλάζια και πράσινα μάτια ως αποδεικτικό της αρείας φυλής. Ο τρόπος διαχείρησης όσων δεν εμπίπτουν στο Ελληνικό προφίλ μένει να επικυρωθεί.

Επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημίων. Οτιδήποτε δεν έχει ανακαλυφθεί στην Ελλάδα δεν μπορείνα διδάσκεται. Όλες οι σχολές όμως θα διδάσκονται την αρχαία Ελληνική και οι λαμπροί επιστήμονες μας θα αναλάβουν να κάνουν πραγματικότητα το μύθο που θέλει τους υπολογιστές να συνενοούνται στα αρχαία. Η δημοτική απαγορεύτεται δια ροπάλου. Υπέρμαχοι της δημοτικής θα στέλνονται στη Μακρόνησο.

Το σχολικό πρόγραμμα θα αλλάξει. Θα δίνεται έμφαση στη γεωμετρία, τη γλώσσα, την ιστορία και τα Γερμανικά. Παράλληλα θα διδάσκεται στο πρωτότυπο το βιβλίο ο Αγών μου. Θα διδάσκεται πως Έλληνες γρακύλοι και προδότες πολέμησαν στον Β παγκόσμιο πόλεμο και παρόλο που νίκησαν δεν κατάφεραν να κάμψουν τα εθνιά ιδεώδη μας. Συγγενείς αυτών των προδοτών θα δικάζονται για παραδειγματισμό. Αν βρίσκονται ένοχοι, θα εκτελούνται. Οι ήρωες που συνεργάστηκαν με το τρίτο Ράιχ, και οι απόγονοι τους θα δικαιούνται επιπλέον απολαβών από το κόμμα.

Αν κάποια εισαγόμενη τεχνολογία ή προϊόν κρίνεται απαραίτητο να μην πάψει να χρησιμοποιείται, ο ενδιαφερόμενος θα καταθέτει αίτηση στην αρμόδια επιτροπή της χρυσής αυγής η οποία θα αποφασίζει για την ελληνοποίηση ή όχι. Σε περίπτωση μη Ελληνοποίησης ο αιτών θα εκτελείται.

Καταργούνται άμεσα όλες οι δίγλωσσες πινακίδες κυκλοφορίας. Ομάδες χα με κλειδιά στο χέρι θα τις κατεβάζουν και θα τις καταστρέφουν επι τόπου. Μέχρι την αντικατάσταση τους από το υποργείο υποδομών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναρτούν χειρόγραφες πινακίδες στα Ελληνικά.

Απαγορεύεται να κυκλοφορίσουν οχήματα παντός είδους. Εξαιρούνται τα ελληνικής κατασκευής Πόνυ και άλλα οχήματα κατασκευασθέντα και συναρμολογηθέντα στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε άλλο όχημα ο ιδιοκτήτης του καλείται να το φέρει σε σκραπατζίδικο για άμεση καταστροφή όταν ειδοποιηθεί με το ταχυδρομείο. Παραβάτες θα εκτελούνται. Οχήματα που κινούνται παρανόμως θα ανατινάζονται με βόμβες εδάφους εδάφους. Οι οδηγοί τους δεν θα προειδοποιούνται.

Επιπλέον ανακοινώσεις θα γίνονται κάθε φορά που θα τίθεται κάποιο θέμα.

No comments:

Post a Comment