Monday, March 5, 2012

Κατάπτυστες πρακτικές προώθησης πολιτικών

Πρόσφατα βγήκανε πτυχία ΙΕΚ (ή κάτι παρεμφερές) στα social media. Και από ότι φαίνεται οι πολιτικοί ταγοί μας προσπαθούν ασθμαίνοντας να επωφεληθούν. Δεν ξέρω ποιος έχει αναλάβει την πρώθηση του George Kesarios, αλλά λαμβάνω συχνά πυκνά emails που με ενμερώνουν για το τι γαμάτος τύπος είναι και ότι θα πρέπει να τον ψηφήσω.

ΗΕΥ George Kesarios, Ι got news for you. I am not your friend, I don't ever remember contacting you, I have not give you my email address or my consent to send me unsolicited emails. And to put things into perspective, I am never going to be your friend or vote for you.

Και για να το πω Ελληνικά, ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα σκεφτώ καν να σε ψηφήσω, είναι ότι έλαβα τα εν λόγω διαφημιστικά email σου. Δεν τα ζήτησα και δεν τα θέλω. Αν θες να εκμεταλλευτείς τα social media, κόψε τις απαράδεκτες πρακτικές και απέλυσε όποιον έχεις αναθέσει να ασχολείται με αυτά. Ο σεβασμός στον πολίτη και την ιδιωτικότητα του πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

Πριν από κάμποσο καιρό ήταν μια πολιτευτής του ΛάΟΣ που βρήκε την "εύκολη" λύση με spam emails. Πριν από κανά μήνα ήταν το spam email που διαφήμιζε προς πώληση λίστες με εκατομμύρια emails. Κάποιοι γίνονται τζάμπα μάγκες. Και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι είναι μοδάτοι και μέσα στα πράγματα.
ΑΜΑΝ πια. Πως περιμένουμε ένας πολιτικός να είναι σοβαρός όταν βγει, εφόσον χρησιμοποιεί παράνομες και απαράδεκτες πρακτικές; Αποκλείεται. Οπότε; Μαύρο στον κ Kesarios.

Υ.Γ. Α και που'σαι, να προσλάβεις κανά φιλόλογο να ρίχνει μια ματιά στα απαράδεκτα emails που στέλεις γιατί με τόσα ορθογραφικά λάθη, δεν πρόκειται να κάνεις περισσότερους φίλους. Τούλάχιστον άτομα που παίρνουν στα σοβαρά την ορθογραφία.

No comments:

Post a Comment