Thursday, July 21, 2011

προώθηση προϊόντος

Νέος (;) τρόπος προώθησης προϊόντος.
Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε σου προσφέρουμε δωρεάν μια συσκευή που κάνει 1200 ευρώ, για διαφημιστικούς λόγους, με σκοπό να προωθήσεις την χρήση της από στόμα σε στόμα και να αποφύγουμε τις διαφημίσεις στα ΜΜΕ που δεν έχουν πάντα αποδεκτό αποτέλεσμα. ΟΥΑΟΥ σκέφτεσαι εσύ θέλω τη συσκευή τώρα. Αλλά σκέφτεσαι επίσης ότι κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα. Συζητώντας για το τι καταπληκτική είναι η συσκευή σου λέει ότι ερχόμαστε σπίτι σου και την εγκαθιστούμε με κόστος μόνο 35 ευρώ, ενώ έχει και ανταλλακτικά που μόνο το πρώτο κοστίζει 97 ευρώ ενώ για κάθε επόμενο έχεις λέει πάγια έκπτωση 50% οπότε κοστίζει μόνο 48 ευρώ ανά εξάμηνο.
Εγώ όμως έχω υπόψιν πχ τις συσκευές νερού που έχουν στα γραφεία, δεν τις πληρώνουν, αλλά πληρώνουν τις μπουκάλες του νερού που ανανεώνονται τακτικά ενώ μετά τους επιστρέφουν τη συσκευή αν δεν την θέλουν πλέον.
Αυτό το δωρεάν πάντως το καταρρίψαν σε χρόνο dt. Όχι μόνο μου ζητάν να πληρώσω εγκατάσταση που δεν θέλω γιατί μια χαρά θα την εγκαθιστούσα μόνος, αλλά και να μου τα παίρνουν κάθε εξάμηνο, ενώ κατά τα φαινόμενα θα πληρώσω και την αξία της συσκευής που φαίνεται να είναι γύρω στα 45 ευρώ από την πρώτη μέρα χρήσης. Ε ξέρεις κάτι ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θέλω.

No comments:

Post a Comment