Tuesday, July 12, 2011

Καταγγελία απαράδεκτων συνθηκών στο εστιατόριο ΑΥΡΑ στην Αμφιλοχία

Πέρασα από το εστιατόριο - σουβλατζίδικο ΑΥΡΑ στην Αμφιλοχία και θεωρώ ότι πρόκειται μακράν για το χειρότερο μαγαζί που έχω επισκεφτεί ποτέ. Δεν λέω, ωραία θέα αλλά εκεί τελειώνει κάθε τι το θετικό.

Κάτσαμε και μας εξυπηρέτησε ένα παλικάρι. Το οποίο μας έφερε το αλατοπίπερο και την άδεια χαρτοπετσετοθήκη. Δεν έκανε τον κόπο να την γεμίσει. Πολύ αργότερα κατά το μέσον του φαγητού μια κυρία άρχισε να τις γεμίζει σε όλα τα άδεια τραπέζια, αφήνοντας μας τελευταίους.

Ζητήσαμε ένα μπουκάλι νερό 1,5 λίτρου. Με έκπληξη μας έφερε ένα ζεστό μπουκάλι μέσα στο κατακαλόκαιρο. Με ακόμα περισσότερη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το χρέωνε 1,5 ευρώ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.


Η τουαλέτα τους ήταν Βατερλώ. Δεν είχε πλαστικό κάλυμμα και κάθισμα στη λεκάνη. Και καλά αλλά δεν είχε ούτε και χαρτί τουαλέτας. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι τέλειωσε και δεν το πρόσεξαν. Μήπως όμως τέλειωσε και το χερούλι της πόρτας και δεν το πρόσεξαν και αυτό που έλειπε; Μήπως δεν πρόσεξαν την ρημαδόπορτα που δεν έκλεινε; Και το σαπούνι στο νιπτήρα που δεν υπήρχε; Μήπως τους τέλειωσε και αυτό και δεν το πρόσεξαν; Και πως διάβολο πλένουν τα χέρια τους για να ετοιμάσουν το φαγητό; Πως διάβολο πάνε στην τουαλέτα και μετά ετοιμάζουν φαγητό;

Για να μην αναφερθώ στην ποιότητα του φαγητού με περίσσεια λίπους ακόμα και στο σουβλάκι κοτόπουλο.

Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί για να εκφράσουν την οργή και την αηδία που ένιωσα πατώντας το πόδι μου εκεί μέσα. Θα πρότεινα σε όλους όσους τύχει να περάσουν από την Αμφιλοχία να μην πλησιάσουν καθόλου. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι κακοί κατ'όνομα επαγγελματίες του χώρου να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους ή να πάνε σπίτια τους. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάει κατά διαβόλου η χώρα.

No comments:

Post a Comment