Sunday, March 21, 2010

Χρυσή Αυγή και τρομοκρατία.

Φαίνεται ότι η Χpυσή Αuγή δεν κάθησε με σταυρωμένα χέρια μετά την επίθεση που δέχτηκε στα γραφεία της.
Από ποιούς δέχτηκε επίθεση; Από τους αντιεξουσιαστές συνεργάτες του Λάμπρου Φούντα; Από μέλη της ίδιας της Χ.Α. που κάνοντας αυτή την προβοκάτσια αποκτούν "νομιμοποίηση" α επιτείθεντε σε μετανάστες; Από μετανάστες οι οποίοι εντόπισαν τη ρίζα του κακού και είπαν να την ξεριζώσουν;

Γεγονός είναι πως μετά τα γραφεία της Χ.Α. οι επιθέσεις στο τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και στο σπίτι του προέδρου μεταναστών Ελλάδας είναι τουλάχιστον ύποπτες χωρίς να αποκλείεται και η προβοκάτσια. Άλλωστε στον Ελληνικό υπόκοσμο φαίνεται να υπάρχουν διασυνδέσεις ποινικών και ιδεολόγων τρομοκρατών.

Το προηγούμενο συμβάν με τον υποψήφιο βουλευτή της Χ.Α. που βρέθηκε να πετάει όπλο μπορεί να είναι ίσης σημασίας. Άλλωστε είναι δυνατόν να στέλνεις ένα βομβιστή σε αποστολή χωρίς όπλο; Λέμε τώρα.

Θα ήθελα πολύ να δω την έκβαση αυτής της ιστορίας.

Update: Φαίνεται ότι την ανάληψη των επιθέσεων έκαναν οι πυρήνες της φωτιάς. Πραγματικά μου κάνει μεγάη εντύπωση η επιλογή των στόχων. Χ.Α., Αλλοδαπών και πρόεδρος μεταναστών. Μπορεί με το Φούντα να πέθανε η ιδεολογική κατεύθυνση της ομάδας και αρχίσαν να χτυπάνε στα κουτουρού.

Θα δούμε

No comments:

Post a Comment