Monday, March 1, 2010

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΚΑΙ, ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στις αναδασώσεις που κάνει ο Σκαι συχνά πυκνά, πάνε όλοι. Πρόσκοποι, στρατός, απλοί πολίτες, ΜΚΟ (;) οργανώσεις, κυνηγοί, σχολεία με καθηγητές και γονείς, άρχοντες τοπικής αυτοδιοίκησης, ακόμα και ανώτεροι πολιτικοί άρχοντες.
Κάτι μου έλειπε όμως και έσπαγα το κεφάλι μου να βρώ τι και ποίος και σήμερα το βρήκα!
Λείπει η Εκκλησία! Λείπουν οι αντιπρόσωποι του Θεού. Καλά λοίπουν και οι εκπρόσωποι των οικοδομικών συνετερισμών, αλλά αυτούς τους δικαιολογώ, ξεκουράζονται τώρα για να τα κάψουν το καλοκαίρι ή να τα ξεριζώσουν αργότερα. Αλλά οι ιερωμένοι γιατί λοίπουν από το χορό; Και ΟΚ δεν λέω να πάει ο Άνθιμος ή ο Ιερώνυμος αλλά ας στείλουν ένα διάκο, ας στείλουν κανένα νέο μοναχό η ιερέα.
Να δείξουν ότι κάνουν έργο τελος πάντων.


Α και τώρα που το θυμήθηκα λείπουν και οι εθνικιστές, οι χρυσαυγίτες, οι ακροδεξιοί υπερπατριώτες. Αυτοί που αγαπάνε και καλά την Ελλάδα υπέρ πάντων η πατρίς και λοιπές μ@λ@κiεs. Αυτοί που και καλά τιμούν την ιστορία και τον πολιτισμό της και θέλουν "καθαρούς Έλληνες" και όξω οι μετανάστες ενώ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κυκλοφορούν με όπλα να χαράζουν σβάστιγκες στα χέρια καθηγητριών, να κουρεύονται γουλί, να προσκυνάνε τον Χίτλερ και να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να δείξουν τι αμόρφωτοι που είναι και τι υψηλό επίπεδο (πολιτιστικό και πνευματικό επίπεδο αμοιβάδας) έχουν. Σκατοκέφαλοι όπως λέν και στη ζούγκλα...

No comments:

Post a Comment