Friday, September 18, 2009

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Μετά τα φαιδρά (δυστυχώς) κατάμουτρα ψεύδη τύπου "σεμνά και ταπεινά", η ΝΔ έρχεται να ολοκληρώσει την καταστροφική πορεία στην οποία έχει βάλει τη χώρα, καταψηφώντας, ή υπερψηφώντας σε μια σειρά προτάσεων που κατά τα φαινόμενα είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα. Μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι εθνικιστής, αλλά δεν μπορεί η Ελλάδα να αφήνεται έρμαιο του οποιουδήποτε.
Και εξηγούμαι.
Υπερψήφισε ψήφισμα υπέρ του πετρελαιαγωγού της Τουρκίας, ενώ κατηγορούν το Πασοκ για την ατάκα του ΓΑΠ σχετικά με την αναδιαπραγμάτευση του Μπουργκας - Αλεξανδρούπολης.

Επέτρεψε χαλαρά επιπλέον δρομολόγια των Τουρκικών αερογραμμών πάνω απ την Ελλάδα χωρίς κανένα αντάλλαγμα και ξεμπροστιάστηκε από επιχειρηματία!!!! Ούτε καν από την αντιπολίτευση.

Ταυτόχρονα σχεδόν με τα παραπάνω, καταψήφισαν ψηφίσματα της Ε.Ε. σχετικά με την μη αξιοποίηση καμένων εκτάσεων για οποιονδήποτε λόγο πλην αναδάσωσης.

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο πρόγραμμα υποστήριξης των πυρόπληκτων της φετινής σοδειάς, εντάχθηκαν και οι παλιοί κάτοχοι αυθαιρέτων!!!! Πιθανότατα σε μια προσπάθεια εύρεσης ψήφων.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την κατάπτωση και την πολιτική τους ένδεια.

No comments:

Post a Comment