Tuesday, September 1, 2009

Περι τρυφηλότητας και άλλων κακοδαιμονίων



Θέλω να εστιάσω στα λεγόμενα του "έγκριτο blog Troktiko", "ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων" και "είμαι πρόσωπο που εκτίθεται δημοσίως" που αναφέρει ο κ βουλευτής.

δεν ξέρω τι πόνο κουβαλάει μέσα του, και τι παιδικά χρόνια, ξέρετε από αυτά που καθορίζουν την μετέπειτα ενήλικη πορεία μας, αλλά το επίπεδο του συγκεκριμένου ανθρώπου πρέπει να είναι πολύ χαμηλό, για να θεωρεί το Troktiko έγκριτο. Όσο και οι lifestyle ειδήσεις του Star της Espresso κλπ κλπ.
Επιπλέον, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την αντίφαση στην οποία πέφτει ως εκπρόσωπος του απλού λαού που χαλαρώνει στην "παχιά άμμο της Μυκόνου" (μήπως ήταν και στο πάρτι της φοροδιαφυγής με το Ρέμο;) για το οποίο τον χλευάζουν με το γάντι ΤΑ ΝΕΑ και κάθετε και μιλάει για ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Τι να απαντήσεις πολιτικά σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει την κοροϊδία;

Σχετικά με το ότι είναι δημοσίως εκτιθέμενο πρόσωπο, να σημειώσουμε ότι και ο Καραγκιόζης είναι δημοσίως εκτιθέμενο πρόσωπο και ελάμβανε θέση για πολλά θέματα. Άλλοτε σοβαρά, και άλλοτε ιλαροτραγικά. Να σημειώσουμε επίσης ότι επειδή είναι δημοσίως εκτιθέμενο πρόσωπο, η γνώμη του δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων δημοσίως εκτιθέμενων προσώπων. Όπως πχ της κ. Έφης Θώδη.

Ο εν λόγω βουλευτής και οι συβαρίτες πολιτικοί, το μόνο που κάνουν με απίστευτη μεθοδικότητα είναι να γκρεμίζουν την χώρα εκ των έσω.

Παιδεία; ταφόπλακα
Υγεία; ταφόπλακα
Εικόνα στο εξωτερικό; ταφόπλακα
Δασοπροστασία; ταφόπλακα
Βιομηχανία; ταφόπλακα
Επενδύσεις; ταφόπλακα
Στρατός; ταφόπλακα
Ποιότητα ζωής; ταφόπλακα
Εργασιακές σχέσεις;ταφόπλακα
Σε κάθε τι που ακουμπά το χεράκι της η ΝΔ, σαν άλλος ανάποδος Μίδας, το κάνει στάχτη. Όπως και τα δάση.

Η Ανομία σε συνδυασμό με όλα τα άλλα κακά της μοίρας μας θριαμβεύει με εντυπωσιακό τρόπο. Και αυτοί οι κύριοι, δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν τα πράγματα.
Για όλα φταίνε οι μετανάστες. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ και θα είμαστε όλοι εμείς μετά καλά....

No comments:

Post a Comment