Tuesday, August 4, 2009

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ

Δεν ενθυμούμαι ποιος εν Χριστώ αδερφός μας είπε ότι διϋλίζουμε τον κόνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο. (Μήπως ήτο ο ίδιος ο αδελφός μας Χριστός;) Όπως και να έχει εγώ όντας κάτοικος εξωτερικού, δεν υπήρχε περίπτωση να δω στο άμεσο μέλον το (σατανιστικό) βίντεο με τους ρασοφόρους(;) να τα σπάνε επάνω στην Ακρόπολη.
Επίσης ακόμα και αν επισκεπτόμουν το μουσείο, πιθανότατα δεν θα καθόμουν να παρακολουθήσω όλη τη διάρκεια του (σατανιστικού) βίντεο.
Και επίσης πιθανότατα (δεν γνωρίζω αν έχει αφήγηση) δεν θα έδινα σημασία στις ρασοφορεμένες(;) σιλουέτες να δίνουν ρεσιτάλ γλυπτικής.
Κάποιος όμως το είδε.
Κάποιος έκανε τη σύνδεση. (μαυροφόρος = ρασοφόρος = παπάς)
Αυτός ο κάποιος ενημέρωσε τους σύγχρονους ρασοφόρους για αυτό που είδε.
Οι σύγχρονοι ρασοφόροι διυλίσανε τον κόνωπα και αποφασίσαν ότι τους θίγει τόσο προσωπικά όσο και συντεχνιακά και κινήσαν γη και ουρανό για να πατάξουν το σατανικό βίντεο.

Εγώ σίγουρα δεν θα γνώριζα ότι η Ακρόπολη είχε κατεδαφιστεί εν μέρη από χριστιανούς, πριν μπει στο χωνευτήρι του Ελληνορθόδοξου πατριωτισμού.
Γνωρίζω όμως ότι όπως λέει και ο σοφός λαός "όποιος έχει τη μύγα σφίγγεται", ή "όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω" ή "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται".

Τώρα είμαι πιο σοφός από πριν και αγαπάω τη θρησκεία ακόμα λιγότερο.


Ας καούν λοιπόν στο πυρ το εξώτερον όλοι οι αφηνιασμένοι θρησκόληπτοι υπερπατριώτες. Δεν τους χρειαζόμεθα.

No comments:

Post a Comment