Sunday, June 28, 2009

Αρνητικότητας το ανάγνωσμα

Διάβασα κατά λάθος στο και καλά "ειδήσεογραφικό" τρωκτικό αυτό το κείμενο.
και αηδίασα με την αρνητικότητα του "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ"

Δεν μου αρέσει το ένα,
Δεν μου αρέσει το άλλο
Δεν μου αρέσει το παραάλλο

Εντάξει ρε φίλε. Δεν σου αρέσουν ΤΑ ΝΕΑ. να σου πω την αλήθεια χεστήκαμε. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΥΥΥΥΣ; couldn't care less, σκασίλα μας! GEGE?

Αν δεν σου αρέσει κάτι κόψτο ρε μάστορα, πρέπει να γίνεις είδηση;
Ρόμπα γίνεσαι. Και δεν μας λες και τι σου αρέσει τέλος πάντων.
Δώσε μας τα φώτα σου στον ιδανικό κόσμο που αποζητά ο εγκέφαλος σου. Τι περιλαμβάνει αυτός;
δεν γουστάρεις κουλτούρα, τι γουστάρεις; Στριπτιτζάδικα, κονσομασιόν και πουτάνες; Μήπως προτιμάς μπουζούκια και πίστες; Τζάμπα πιάτα να σπας; Προτιμάς Καρά στο Ηρώδειο και Θώδη στην Επίδαυρο;

Τι τραβάει η ψυχή σου; ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΜΑΝ

Έχω φάει όλα τα νύχια των χεριών και προχωρώ και στα πόδια.
'Αντε ντε άνοιξε το στοματάκι σου και συνέχισε να μας ενημερώνεις.

Κόψε πάντως τις κακιές συνήθειες, κόψε και το κάπνισμα παρεμπιπτόντως. Κόψε τα περιττά έξοδα, το απαιτούν οι καιροί άλλωστε. Κόψε την πολιτική, ρίξε λευκό, άκυρο, μην πας καθόλου, η ψήφισε κάτι εθνικοπατριωτικό. Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ.
Κόψε τις παρέες με γέρους. Δυστυχώς για σένα πάντως έτσι θα καταλήξεις. 50ρης και γέρος και κανείς δεν θα θέλει να ακούσει την γνώμη σου. Ακόμα και για τα σκυλάδικα.
Μην διαβάζεις μακροσκελή κείμενα, διάβασε διαφημίσεις. Καλές είναι και αυτές και με μεστό νόημα. Μην ασχολείσαι με την οικονομία. Στο κάτω κάτω τι σε νοιάζουν τα δισεκατομμύρια που βρίσκονται σε ξένες τσέπες;
Κόψε και το θέατρο ρε μάστορα, αφου είναι προφανές ότι προτιμάς τους ομοίους σου. Αρκέσου στο θέατρο σκιών ή σε cinema της Ομονοίας.
Κόψε και τα γαμωβιβλία. Προτίμησε το counterstrike και to starcraft, διάβασε και κανένα περιοδικό για τον μοντελοπνίχτη, τον μάντρα και δες και κάνα ξώβυζο να ξεχαρμανιάσεις.
Τις αγγελίες τι τις διαβάζεις ρε μάστορα ώστε να τις βαρεθείς; Ψάχνεις τίποτα ααααααβάδιστα να πνίξεις μέσα τη μιζέρια σου; Μήπως δεν σου κάθονται; Ρίξτο στα 090 αυτές δεν σε απορρίπτουν με τίποτα.
Τι ασχολείσαι με τα σχολιαρόπαιδα; Αυτά, ευτυχώς για τα ίδια, βρίσκονται σε άλλο γαλαξία ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ. Που να τρέχεις τώρα να τα προλάβεις! Εσύ μάλλον δεν πήγες λύκειο και δεν ήσουν ηλίθιος ποτέ στη ζωή σου.
Σιγά ρε, θα βγάλεις κάνα μάτι , εκτός από τα δικά μου.
Δεν σου αρέσουν ούτε τα αθλητικά; Κόψτα ρε μάστορα. Αμήν. Μπας και γλυτώσουμε και τίποτα επεισόδια στα γήπεδα.

Σε μερικά χρόνια δικέ μου η γυναίκα σου θα είναι 50ρα και κυράτσα. Θέλω να σε να δω πως θα την κόψεις τότε. Που θα κοιμάσαι με ένα από αυτά τα σκιάχτρα στα οποία αναφέρεσαι. Η μήπως όχι; Θα αγοράσεις καμιά βουλγάρα κοψοχρονιά;

Παρεμπιπτόντως στείλε το δελτίο τύπου σου και ΣΤΑ ΝΕΑ με προτάσεις ανανέωσης και μετατροπής σε ESPRESSO και ΛΟΙΠΟΝ που μάλλον θα προτιμάς> Θα είναι πιο κοντά στο επίπεδο σου.

Κάνε ρε μια χάρη στον κόσμο και απήλλαξε τον από την μίζερη και κακοφορμισμένη παρουσία σου.
Α και μην ξεχάσω, κόψε και τις φλέβες σου να ησυχάσουμε.
Άντε να χαρείς

No comments:

Post a Comment