Friday, April 8, 2011

Αναβάθμιση λογισμικού στο ZTE BLADE

Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ απέκτησα κινητό Android. Το πήρα από Αγγλία, 99 λίρες + 10 χρόνο ομιλίας. Δηλαδή περίπου 120 ευρώ. Γλύτωσα έτσι 30 περίπου κερατιάτικα που ζητάει εδώ η Wind.
Μετά το αρχικό απαραίτητο (δωρεάν) ξεκλείδωμα, για να λειτουργεί με τα δίκτυα στην Ελλάδα, φόρτωσα το Japanese jellyfish, που εκείνη την περίοδο ήταν από τις πιο σταθερές και εύχρηστες παραλλαγές λειτουργικού για το ZTE BLADE. Και ήταν μια χαρά εκτός ίσως από το wifi το οποίο ενώ στην αρχή φαινόταν να λειτουργεί άψογα, όσο περνούσε ο καιρός εμφάνιζε προβλήματα σύνδεσης.
Σήμερα πήρα την απόφαση να αλλάξω κοστούμι και να δοκιμάσω το Swedish Spring. Αναλυτικές και εύκολες οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ στα Αγγλικά.

Για να δούμε πως θα ταιριάξει το νέο κοστούμι.

Υ.Γ. προχτές αγόρασα και μια μνήμη micro SD 16GB η οποία όμως δεν έλεγε να παίξει με τίποτα στο Jelly Fish. Ε καλά να μην είμαι υπερβολικός δεν έκανα και πολλές προσπάθειες για να δουλέψει ίσως χρειαζόνταν ένα γενικό wipe το οποίο όμως κρίνεται απαράδεκτο. Τι διάβολο; Κάθε φορά που αλλάζω μνήμη πρέπει να σβήνω τα πάντα από το κινητό; Τέλος πάντων μετά την εγκατάσταση του S.S. και το απαραίτητο wipe, η κάρτα δούλεψε με το που την έβαλα μέσα.

No comments:

Post a Comment