Tuesday, September 28, 2010

Που το παει ο ΣΚΑΙ;

Παρακολουθώ με σχετικό ενδιαφέρον και περισσότερη αηδία τα τεκτενόμενα στο δελτίο του ΣΚΑΙ σχετικά με το Βατοπέδι.
Οι καλοί μας δημοσιογράφοι λένε ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να λένε ότι το δημόσιο ζημειώθηκε.

Δηλαδή η Μονή Βατοπεδίου με κάποιον τρόπο είχε (;) στην κατοχή της τη λίμνη Βιστωνίδα. Στη συνέχεια και επειδή δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πολλά με τα ψάρια που την κατοικούν, αποφάσισε να την πουλήσει, αλλά πιος σοβαρός θα αγοράσει μια λίμνη; Και αφού η σκέψη της πώλησης δεν ευωδώθει, είπε να την ανταλάξει. Στην αρχή σκεφήκαν να την ανταλάξουν με κάτι βραχονησίδες, δεν τους έκατσαν. Στη συνέχεια αποφάσισαν να την ανταλάξουν με τον Όλυμπο. Αλλά επειδή η κατοικία των 12 θεών δεν θα συμβάδιζε με τον ένα και μοναδικό τριαδικό Θεό, εγκατέλειψαν την ιδέα οι αθεόφοβοι και στράφηκαν στο δημόσιο, από το οποίο ζήτησαν και έλαβαν ακίνητα (ολυμπιακά και άλλα) και του δώσαν τη λίμνη.
Το δημόσιο δεν ζημιώθηκε στο ελάχιστο διότι έτσι και αλλιώς τα ακίνητα που έδωσε δεν τα αξιοποιούσε. Έδωσε λεφτά για να τα φτιάξει και στη συνέχεια αφού θα σαπίζανε, πήρε τη λίμνη που την έφτιαξε ο Θεός και η οποία δεν θέλει ιδιαίτερη συντήρηση και έδωσε τα ακίνητα στην Μονή η οποία είναι κατά τα φαινόμενα πιο ευέλικτη και πιο καλή με το real estate και το μάνατζμεντ γενικότερα.

Σε ό,τι πόρισμα και να καταλήξει η εξεταστική επιτροπή, ο Άριος Πάγος, και οι τηλεδικαστές-δημοσιογράφοι το ζήτημα παραμένει. Κυβνερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυρίως δώσαν χρήματα των φορολογουμένων και πληρώθηκαν (αν) με νόμισμα που έκοψε ο Θεός κατά τη Γένεση. Οι δημοσιογράφοι (;) του ΣΚΑΙ παίζοντας τον Πάπα ή και τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και δίνοντας συγχωροχάρτι και πλένοντας τους πολιτικούς - τηλεοπτικούς μαϊντανούς στον Ιορδάνη εκτελούν θεάρεστο έργο.

Στα τσακίδια όλοι.

No comments:

Post a Comment