Friday, September 25, 2009

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΦΟΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Wednesday, September 23, 2009

Πρόσφατο αρθράκι στο ΒΗΜΑ, παρουσιάζει έρευνα που λέει ότι όταν κάνεις μια καλή πράξη μετά είναι πιο πιθανό να κάνεις κάτι ανήθικο.
Ε λοιπόν αυτό είναι απίστευτο. Έτσι εξηγείται η ροπή του κλήρου σε ανοσιουργήματα και πόσο κακό τελικά κάνει η φιλανθρωπία...

Tuesday, September 22, 2009

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ

ΑΡΒΑNITΗ-ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ YΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ FREECYCLE.ORG ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΛΕΙ ΣΤΑ EMAIL ΤΩΝ (ΑΘΗΝΑΙΩΝ;) ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

παραπέμπω στην ανάρτηση του e-lawyer για το θέμα

Friday, September 18, 2009

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Μετά τα φαιδρά (δυστυχώς) κατάμουτρα ψεύδη τύπου "σεμνά και ταπεινά", η ΝΔ έρχεται να ολοκληρώσει την καταστροφική πορεία στην οποία έχει βάλει τη χώρα, καταψηφώντας, ή υπερψηφώντας σε μια σειρά προτάσεων που κατά τα φαινόμενα είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα. Μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι εθνικιστής, αλλά δεν μπορεί η Ελλάδα να αφήνεται έρμαιο του οποιουδήποτε.
Και εξηγούμαι.
Υπερψήφισε ψήφισμα υπέρ του πετρελαιαγωγού της Τουρκίας, ενώ κατηγορούν το Πασοκ για την ατάκα του ΓΑΠ σχετικά με την αναδιαπραγμάτευση του Μπουργκας - Αλεξανδρούπολης.

Επέτρεψε χαλαρά επιπλέον δρομολόγια των Τουρκικών αερογραμμών πάνω απ την Ελλάδα χωρίς κανένα αντάλλαγμα και ξεμπροστιάστηκε από επιχειρηματία!!!! Ούτε καν από την αντιπολίτευση.

Ταυτόχρονα σχεδόν με τα παραπάνω, καταψήφισαν ψηφίσματα της Ε.Ε. σχετικά με την μη αξιοποίηση καμένων εκτάσεων για οποιονδήποτε λόγο πλην αναδάσωσης.

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο πρόγραμμα υποστήριξης των πυρόπληκτων της φετινής σοδειάς, εντάχθηκαν και οι παλιοί κάτοχοι αυθαιρέτων!!!! Πιθανότατα σε μια προσπάθεια εύρεσης ψήφων.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την κατάπτωση και την πολιτική τους ένδεια.

Modern - Old car crash

Είδα αυτό το βίντεο και θα σπεύσω να αλλάξω το 20ετίας αυτοκίνητο μου. Αν μη τι άλλο μπορεί να βγω ζωντανός (χτύπα ξύλο) από το καινούριο...

Tuesday, September 15, 2009

Τσιτουρίδης Γame over.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Μαφία βουλιάζει ραδιενεργά απόβλητα στη Μεσόγειο για να καρπώνεται τα άπειρα χρήματα της επεξεργασίας, ενώ ταυτόχρονα απειλείτε τα μάλα η βιοποικιλότητα της Μεσογείου
Και οι δικοί μας εδώ, κάνουν την τρίχα τριχιά!

Ο Τσιτουρίδης σε παραλήρημα στο MEGA :
"...περιμένω τις απαντήσεις αυτού που πριν από 13 χρόνια τον ψήφισα, τον στήριξα, επί 13 χρόνια τον στήριζα, για να δώσουμε ένα αγώνα ώστε στη ΝΔ να αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ, ο τόπος να πορεύεται από τις αποφάσεις των δημοκρατικά εκλεγμένων..."

Ντάξει ρε μάστορα, δεν θα έχεις τη δυνατότητα να κατέβεις με τη μαμά ΝΔ. Κατέβα ως ανεξάρτητος αν νομίζεις ότι αδικήθηκες. Τόσοι και τόσοι που μουσουλμάνοι εγκάθετοι της Άγκυρας που βάζουν υποψηφιότητα πως βγαίνουν;

UPDATE:
Για να διαπιστώσουμε την έκπτωση των ηθών και πως βλέπουν τα πράγματα τα μεγαλοστελέχη των κομμάτων χρειάζεται απλά να σταθούμε σε μια και μόνο φράση του μεγαλοτσιφλικά κ Τσιτουρίδη να "δανείσουνε (προσωρινά) την έδρα του σε άλλο ΝΔημοκράτη".

Τι είναι οι βουλευτικές έδρες; Μολύβια; Βιβλία για να τις δανείζουμε; Γιατί είναι δικιά σου ρε η έδρα; Την αγόρασες; Την κληρονόμισες; Έχεις τίτλους ιδιοκτησίας;

Κοιλιακή Οικονομία

Σε μια κρίση μεγαλοθυμίας, η Ελληνική πολιτεία αποφάσισε να διαθέσει 10.000.000 ευρώ για την ανακατασκευή 100 οικημάτων, από τα οποία 70 κατοικίες, και να επισκευάσει άλλα 200 από τα 160 κατοικίες.

Χοντρικά, ας πούμε ότι είναι 80.000 ευρώ για την επανακατασκευή κάθε σπιτιού.


αυτό σημαίνει, ότι με τα 28 δις ευρώ που έδωσε το κράτος στις τράπεζες,
28 δις/80000 = 350000 σπίτια.
Ενώ πολλοί συμπολίτες μας ζουν ακόμη σε κοντέινερ από το σεισμό του 99!!!

Κατά τα άλλα, νομιμοποιούμε τα αυθαίρετα, καίμε τα δάση, μολύνουμε τις θάλασσες, πουλάμε τις Ελληνικές βιομηχανίες, ξεπουλάμε τις κρατικές υποδομές.
Ξεπουλώντας ουσιαστικά τον εαυτό μας ΝΔίτες, Πασοκοι και λοιποί κομματικοί και δήθεν αναρχοαυτόνομοι συσχετισμοί.


Monday, September 14, 2009

SKYPE και άγιος ο Θεός

Αν σήμερα μου ανάθεταν να διαφημίσω μια υπηρεσία τηλεφωνίας για την οποία όμως θα πίστευα ταυτόχρονα ότι επιτελεί το έργο που ανακοινώνει, αυτή σίγουρα θα ήταν το SKYPE και θα το διαφήμιζα με τον ενθουσιασμό που βλέπει κανείς σε εκπομπές Τηλεμάρκετινγκ στην τηλεόραση για συσκευές και προϊόντα, τα οποία τα αγοράζεις και μετά τα ξεχνάς στο υπόγειο.

Αλλά το Skype είναι διαφορετική περίπτωση. Ευρισκόμενος για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, χρειάστηκε ουκ ολίγες φορές να επιλύσω προβλήματα στους υπολογιστές της οικογένειας πίσω στην Ελλάδα. Είτε καρφωμένος πίσω από ένα τηλεφωνικό ακουστικό ακούγοντας βροχή τις μονάδες να πέφτουν, με το άγχος που συνεπάγονταν ο φουσκωμένος λογαριασμός του ΟΤΕ, είτε πίσω από το μικρόφωνο του υπολογιστή μου μιλώντας στο MSN, ή το Skype και επιχειρώντας αρχικά να δίνω οδηγίες από μνήμης (αν δεν είχα το αντίστοιχο προβληματικό πρόγραμμα στον δικό μου υπολογιστή) ή με το να προσπαθώ να διακρίνω μέσω μιας παμπάλαιας κάμερας τα τεκταινόμενα στην οθόνη 2000 χλμ μακρυά.
Οι συνομιλίες αυτές συχνά πυκνά τραβούσαν σε μάκρος πέραν την μίας ή των δύο ωρών, με ψυχολογικές επιπτώσεις και για τις δύο πλευρές. Της δικιάς μου γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου περιέγραφαν, της δικιάς τους γιατί δεν μπορούσαν να μου δώσουν να καταλάβω τι βλέπουν.
Μετά το πέρας κάθε τέτοιας συνομιλίας, ήμουν χωρίς υπερβολή ράκος.
Εδώ και λίγες μέρες όμως όλα άλλαξαν. Η νέα έκδοση του Skype περιλαμβάνει μια επιλογή για να βλέπει ο συνομιλητής σου την οθόνη σου και αντιστρόφως, το οποίο μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια.
Αντί να κάθομαι να κάνω περιγραφές του τύπου
"πάτα το κουμπάκι κάτω αριστερά, που μοιάζει με ανθρωπάκι"
"Μου άνοιξε κάτι που λέει ιαχου (yahoo)"
"όχι αυτό κλείστο, ένα άλλο, μπλέ ανθρωπάκι"
κλπ κλπ

τώρα μπορώ να τους λέω επακριβώς που και τι να πατήσουν, και να καθοδηγώ δεξιά και αριστερά, χωρίς περιττές χρονοτριβές και να έχω πλήρη εικόνα του τι βλέπουν χωρίς να χρειάζεται να περιγράψουν τίποτα.

Καλέστε λοιπόν το 0800700600500 για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το καταπληκτικό αυτό προϊόν:))))))

Tuesday, September 8, 2009

Ελεύθερο εμπόριο

Διάβαζα σήμερα ότι οι φραγκολεβαντίνοι στην Αγγλία, έκλεισαν ένα μαγαζί που πουλούσε πράγματα για μια λίρα, επειδή απέναντι άνοιξε ένα άλλο κατάστημα που πουλούσε τα ίδια πράγματα για 99 λεπτά της λίρας.
Και σκεφτόμουν πόσο λαρτζ και υπεράνω είμαστε εμείς οι ΈΛληνες που δεν θα καταδεχόμασταν να περάσουμε το δρόμο για να ψωνίσουμε ένα ή ενάμισι λεπτό φτηνότερα το ίδιο προϊόν. Με το σκεπτικό ότι δεν κάνουμε γυφτιές.

Οπότε καλά να πάθουμε που μας κατακλέβουν σουπερμάρκετ και λοιπές εμπορικές αλυσίδες, εφόσον δεν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το καταναλωτικό μας δίκαιο.

Thursday, September 3, 2009

Ο κ. Μιχάλης Λιάπης, δεν θα είναι υποψήφιος στις νέες εκλογές, για λόγους δήθεν πολιτικής συνέπειας και προσωπικής αξιοπρέπειας. Δεν μας λέει τι θα κάνει στις μεθεπόμενες εκλογές, που πιθανόν να πιστεύουν ότι γίνουν με την αλλαγή προέδρου Δημοκρατίας.

Δυστυχώς δεν μας λέει ούτε ότι τερματίζει την πολιτική του σταδιοδρομία. Αυτή θα ήταν μια δήλωση πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας.

Σε άλλο κλίμα, ο βουλευτής Κωσταντάρας, μετεγγράφεται στο ΛΑΟΣ, ενημερώνοντας μας με τον πιο διάφανο τρόπο για τις ακροδεξιές του πεποιθήσεις.

Tuesday, September 1, 2009

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ, ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.
ΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

όσο για τις δηλώσεις Μισελ Λιάπη, εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Περι τρυφηλότητας και άλλων κακοδαιμονίων



Θέλω να εστιάσω στα λεγόμενα του "έγκριτο blog Troktiko", "ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων" και "είμαι πρόσωπο που εκτίθεται δημοσίως" που αναφέρει ο κ βουλευτής.

δεν ξέρω τι πόνο κουβαλάει μέσα του, και τι παιδικά χρόνια, ξέρετε από αυτά που καθορίζουν την μετέπειτα ενήλικη πορεία μας, αλλά το επίπεδο του συγκεκριμένου ανθρώπου πρέπει να είναι πολύ χαμηλό, για να θεωρεί το Troktiko έγκριτο. Όσο και οι lifestyle ειδήσεις του Star της Espresso κλπ κλπ.
Επιπλέον, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την αντίφαση στην οποία πέφτει ως εκπρόσωπος του απλού λαού που χαλαρώνει στην "παχιά άμμο της Μυκόνου" (μήπως ήταν και στο πάρτι της φοροδιαφυγής με το Ρέμο;) για το οποίο τον χλευάζουν με το γάντι ΤΑ ΝΕΑ και κάθετε και μιλάει για ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Τι να απαντήσεις πολιτικά σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει την κοροϊδία;

Σχετικά με το ότι είναι δημοσίως εκτιθέμενο πρόσωπο, να σημειώσουμε ότι και ο Καραγκιόζης είναι δημοσίως εκτιθέμενο πρόσωπο και ελάμβανε θέση για πολλά θέματα. Άλλοτε σοβαρά, και άλλοτε ιλαροτραγικά. Να σημειώσουμε επίσης ότι επειδή είναι δημοσίως εκτιθέμενο πρόσωπο, η γνώμη του δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων δημοσίως εκτιθέμενων προσώπων. Όπως πχ της κ. Έφης Θώδη.

Ο εν λόγω βουλευτής και οι συβαρίτες πολιτικοί, το μόνο που κάνουν με απίστευτη μεθοδικότητα είναι να γκρεμίζουν την χώρα εκ των έσω.

Παιδεία; ταφόπλακα
Υγεία; ταφόπλακα
Εικόνα στο εξωτερικό; ταφόπλακα
Δασοπροστασία; ταφόπλακα
Βιομηχανία; ταφόπλακα
Επενδύσεις; ταφόπλακα
Στρατός; ταφόπλακα
Ποιότητα ζωής; ταφόπλακα
Εργασιακές σχέσεις;ταφόπλακα
Σε κάθε τι που ακουμπά το χεράκι της η ΝΔ, σαν άλλος ανάποδος Μίδας, το κάνει στάχτη. Όπως και τα δάση.

Η Ανομία σε συνδυασμό με όλα τα άλλα κακά της μοίρας μας θριαμβεύει με εντυπωσιακό τρόπο. Και αυτοί οι κύριοι, δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν τα πράγματα.
Για όλα φταίνε οι μετανάστες. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ και θα είμαστε όλοι εμείς μετά καλά....